مراسم هفتمین روز درگذشت ( زبده الکتاب) مرحوم مغفور شادروان استاد علی راهجیری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی انجمن خوشنویسان شعبه تهران بزرگ به نقل از روابط عمومی انجمن خوشنویسان ایران؛

مراسم هفتمین روز درگذشت استاد علی راهجیری ( زبده الکتاب )، روز جمعه ۳۱ اردیبهشت ‌ماه سال جاری با حضور خانواده محترم ایشان و استاد عباس اخوین چهره ماندگار هنر خوشنویسی کشور، استاد علی شیرازی عضو شورای ارزشیابی انجمن خوشنویسان ایران، دکتر ساکت نماینده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در انجمن، استاد عارف براتی مدیر اجرایی و تنی چند از اعضای شورای‌ عالی و بازرسان انجمن خوشنویسان ایران، استاد سپهری مدیر شعبه تهران بزرگ به ‌همراه استادان و خوشنویسان کشور در محل انجمن خوشنویسان ایران، مجموعه فرهنگی هنری دزاشیب باشکوه هرچه تمام ‌تر برگزار شد.

به ‌گزارش روابط ‌عمومی انجمن خوشنویسان ایران این مراسم که با همت انجمن خوشنویسان ایران برگزار شد، با قرائت قرآن و اجرای استاد محسن میرحسینی مدیر روابط‌ عمومی انجمن و خیرمقدم مدیر اجرایی به حاضران آغاز گردید .
در ادامه مراسم استاد عباس اخوین چهره ماندگار هنر کشور ضمن عرض تسلیت به خانواده استاد راهجیری به بیان خاطرات خود با این استاد فقید پرداخته و با ابراز تأسف از اینکه این استاد گرانقدر دیگر در جمع ما نیستند ، بیان کردند که در سال‌های آخر عمر شریف ایشان بسیارمایل بودند که در کنارشان باشند که متأسفانه با شرایط کنونی این امر محقق نشد .
دکتر ساکت نماینده وزیر در انجمن سخنران دیگر این مراسم بودند که به خصوصیات بارز اخلاقی و خضوع و افتادگی استاد علی راهجیری اشاره کردند و بیان نمودند که استاد راهجیری چگونه با تمام استادان وحتی هنرجویان خوشنویسی با تواضع و فروتنی به سخن می‌ نشستند و یاد و خاطره ایشان را گرامی داشتند.
استاد علی شیرازی عضو شورای ارزشیابی انجمن خوشنویسان ایران، سخنران دیگری در این مراسم باشکوه بودند که در ابتدا با تشکر از انجمن خوشنویسان ایران در برپایی و برگزاری این مراسم ابراز داشتند که اگرشرایط کنونی نبود از طرف جامعه خوشنویسی کشور مراسمی عظیم و مملو از جمعیت را داشتیم.
استاد شیرازی استاد راهجیری را به‌عنوان یک خوشنویس برجسته و به تمام معنا کلاسیک نام بردند و گفتند اصولا خوشنویسان کلاسیک، چند وجهی بودند و در زمینه شعر، ادبیات، عرفان و موسیقی اشراف داشته و از تاریخ خط و سبک‌های مختلف آگاهی تمام داشتند و کارشناس این حوزه بودند.این ویژگی‌ها در استاد راهجیری جمع بود.
استاد شیرازی در قسمتی دیگر از سخنان خود به اطلاعات عمیق و علمی استاد راهجیری اشاره داشتند و اظهار نمودند ایشان به‌ عنوان یک هنرمند برجسته وظیفه اجتماعی خود را تشخیص می‌داد و می‌دانست که یک هنرمند چه تأثیری در جامعه خود می ‌تواند داشته باشد، لذا رفتار و کردار ایشان بسیارموقر و متواضع بود.
در خاتمه این مراسم استاد شفیعی ها عضو شورای شعبه تهران بزرگ به بیان نکات بارز شخصیتی استاد پرداختند و از یکی از تابلوهای ایشان با حضور استادان حاضر در جلسه رونمایی گردید.
این مراسم با سپاس و تشکر یگانه یادگار استاد راهجیری از حاضرین به پایان رسید.
یاد و خاطره این استاد ارجمند را گرامی می داریم.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

bigtheme